Facebook Linkedin

paysafecard Vam omogućava plaćanje na online platformama svijeta igara, društvenih medija & zajednica, muzike, filma i zabave tako brzo i sigurno kao da koristite gotovinu. Nije Vam potreban niti bankovni račun niti kreditna kartica. Kupite paysafecard na Tifon prodajnim mjestima i platite online na jednostavan način sa 16 znamenkastim paysafecard PIN-om. Više informacija na www.paysafecard.com

Paysafecard

Prva Tifonova benzinska postaja u Splitsko-dalmatinskoj županiji u Brnazama od danas je na usluzi 24 sata dnevno, a cijeli tjedan Tifon časti prilikom svake kupnje iznad 200 kuna.

Svečanim rezanjem vrpce i prvim punjenjem goriva nova gradonačelnica grada Sinja Kristina Križanac i Valerija Glavač, Predsjednica Uprave Tifon, otvorili su u Brnazama prvo Tifonovo prodajno mjesto u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Otvoreno je 24 sata dnevno svih 7 dana u tjednu. Nalazi se na državnoj cesti D1, važnoj prometnoj poveznici Republike Hrvatske u smjeru sjever-jug, te bitnoj prometnici za stanovništvo Sinjskog kraja čiji brojni stanovnici gotovo svakodnevno putuju prema Splitu.

„Od osnutka 1998. godine, Tifon u Hrvatskoj kontinuirano unapređuje svoje poslovanje zahvaljujući velikom broju naših kupaca koji su prepoznali visoku europsku kvalitetu Tifonovih goriva, svježu i ukusnu gastro ponudu Fresh Cornera i široku ponudu ostalog maloprodajnog asortimana. Uvjereni smo kako ćemo biti pouzdan partner i u Sinjskom kraju kojeg krasi bogata tradicija i jedinstveni položaj u srcu Dalmacije“, izjavila je Valerija Glavač, Predsjednica Uprave Tifona.

“Ovo je veliki dan za Tifon i ponosan sam što mogu objaviti otvorenje Tifonovog prvog prodajnog mjesta u Dalmaciji. Naša je vizija biti prvi izbor kupaca na njihovom putu. Kako bi ostvarili taj cilj naša je misija pružiti visoko kvalitetne proizvode i usluge na našim prodajnim mjestima poput gastro ponude Fresh Corner”, nadodao je Damir Blašković, Direktor maloprodaje Tifona.

Svečanost su uveličali gitaristički kvartet „M.I.N.I.“ iz Osnovne glazbene škole Jakov Gotovac u Sinju, djeca iz dječjeg vrtića „Čarobni pianino“ i vatrogasci iz „DVD-Sinj“. Povodom otvorenja Tifon je donirao novčana sredstva u iznosu 7.000 kn Dječjem vrtiću „Čarobni pianino“, 7.000 kn Osnovnoj glazbenoj školi Jakov Gotovac u Sinju i donirao gorivo Dobrovoljnom vatrogasnom društvu iz Sinja.

Tifon cijeli tjedan, sve do ponedjeljka, 19. lipnja u 13 sati, nagrađuje svaku kupnju iznad 200 kuna. Dočekat će vas ljubazno osoblje, počastiti vrhunskom kavom bogatog okusa i upoznati vas s premium ponudom goriva europske kvalitete, gastro konceptom Fresh Corner s uvijek svježim pecivom, svježe cijeđenim sokovima i sendvičima te širokim izborom namirnica za dnevnu kupnju.

 

12. 6. 2017. otvorena je Tifonova benzinska postaja Sinj-Brnaze

 

12. 6. 2017. otvorena je Tifonova benzinska postaja Sinj-Brnaze

 

12. 6. 2017. otvorena je Tifonova benzinska postaja Sinj-Brnaze

Prva Tifonova benzinska postaja u Splitsko-dalmatinskoj županiji otvara se u Brnazama u ponedjeljak, 12. lipnja 2017. od 13 sati.

Povodom otvorenja Tifon cijeli tjedan, sve do ponedjeljka, 19. lipnja u 13 sati, nagrađuje svaku kupnju iznad 200 kuna na novom prodajnom mjestu. Prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno dizajnirano je kako bi kupcima pružilo ugodnu atmosferu i jedinstven doživljaj kupnje.

Dočekat će vas ljubazno osoblje, počastiti kavom i upoznati vas s premium ponudom goriva europske kvalitete, gastro konceptom Fresh Corner s uvijek svježim pecivom, svježe cijeđenim sokovima, sendvičima i kavom te širokim izborom namirnica za dnevnu kupnju.

Tifon

OBJAVA ZA MEDIJE
Zagreb, 07. veljače 2017.

S ciljem ostvarenja sna i rješavanja stambenoga pitanja, u nagradnoj igri "Tifon i Fortuna daju stan za 200 kuna", najsretnija osoba na najdepresivniji dan u godini 16. siječnja, kada se održalo veliko finalno izvlačenje, bio je Dragoljub Stanković koji je osvojio atraktivan stan u Zagrebu. Sretnom dobitniku ključeve novoga stana osobno je uručio direktor maloprodaje kompanije Tifon, Damir Blašković koji je uz poruku kako je zadovoljan kupac Tifonova najveća nagrada čestitao i poželio mnogo sreće gospodinu Stankoviću u novom stambenom prostoru.

„Izrazito mi je zadovoljstvo g. Stankoviću, našem sretnom dobitniku, uručiti ključeve stana, to je jedan od onih trenutaka u životu koje svi pamtimo, koji će nam uvijek namamiti osmijeh na lice. Nama u Tifonu je cilj svim našim korisnicima pružiti trenutak zadovoljstva, da se prilikom posjeta našim prodajnim mjestima osjećaju ugodno i zadovoljno. Najveća nagrada nam je osmjeh našeg kupca, to nam je ujedno i potvrda da ono što radimo – radimo dobro“, istankuo je član Uprave Tifona, Damir Blašković.

Cjelokupno izvlačenje glavne nagrade kulminiralo je live stream prijenosom na službenoj Facebook stranici kompanije Tifon gdje je iz prepune kutije slipova dobitniku stana sreću donijela upravo zaposlenica benzinske postaje Tifon u Osijeku, Ana Masnić. Rutinu gospodina Stankovića taj ponedjeljak prekinuo je nenadani poziv Ide Prester kako bi ga informirala o vrijednom dobitku – stanu u gradskoj četvrti Rudeš površine 47.95 m2 koji se sastoji od dnevnog boravka i blagovaonice, kuhinje, sobe, kupaonice i hodnika. Iako je dobitnik na samome početku razgovora bio u nevjerici njegova se reakcija vrlo brzo pretvorila u osjećaj ushita i oduševljenja.

„Ostao sam pozitivno šokiran kada su me nazvali! Bio sam iznenađen i u prvi mah sam mislio da se netko dobro zafrkava na moj račun. Nikada do sada nisam osvojio nešto veće, neki značajniji zgoditak. U tom prvom razgovoru pitali su me i što planiram sa stanom ali evo ja još uvijek razmišljam što i kako ću konkretno napraviti. Bit će oko toga još briga ali onih slatkih.“, izjavio je Dragoljub Stanković. U razgovoru s njime dodatno smo doznali i da radi kao profesionalni vozač u taksi službi te da je minimalno dva puta tjedno na Tifonovoj benzinskoj postaji jer, kako sam kaže „Na Tifonu je gorivo najkvalitetnije“.

U ovoj spektakularnoj nagradnoj igri imali su prilike sudjelovati svi koji su to željeli. Uz predočeni račun veći od 200 kuna i više svaki kupac dobio je slip za ispis podataka kako bi konkurirao za vrijednu nagradu dok su u provedbu nagradne igre bili aktivno uključeni zaposlenici benzinskih postaja Tifon u trajanju od tri mjeseca.

Ključ stana u Zagrebu predan sretnom dobitniku Dragoljubu Stankoviću

Ključ stana u Zagrebu predan sretnom dobitniku Dragoljubu Stankoviću

Ključ stana u Zagrebu predan sretnom dobitniku Dragoljubu Stankoviću

Ključ stana u Zagrebu predan sretnom dobitniku Dragoljubu Stankoviću

Ključ stana u Zagrebu predan sretnom dobitniku Dragoljubu Stankoviću

Zagreb, 16.siječnja 2017.

Glavnu nagradu i atraktivan stan u Zagrebu u velikoj Tifonovoj nagradnoj igri "Tifon i Fortuna daju stan za 200 kuna" osvojio je Dragoljub Stanković iz Zagreba, a veliko finale kulminiralo je live stream prijenosom izvlačenja na službenoj Facebook stranici kompanije Tifon. Iz prepune kutije slipova dobitniku glavne nagrade sreću je donijela upravo zaposlenica benzinske postaje Tifona u Osijeku, Ana Masnić. Sretni dobitnik bio je u nevjerici kada ga je nazvala Ida Prester, prerušena u božicu Fortunu za potrebe izvlačenja, kako bi mu priopćila radosnu vijest. Stan površine 47.95 m2 i u vrijednosti pola milijuna kuna smješten je u gradskoj četvrti Rudeš i sastoji se od dnevnog boravka i blagovaonice, kuhinje, sobe, kupaonice i hodnika.

Ovom nagradnom igrom željeli smo, s obzirom na neizvjesnost današnjice, omogućiti nekome od naših korisnika da riješi stambeno pitanje. Nagradna igra povezala je sve Tifonove zaposlenike koji su aktivno sudjelovali u provedbi iste, kako u mjesečnim tako i u glavnom izvlačenju stoga smo odlučili da upravo naš zaposlenik nekome od korisnika donese sreću. Ispred Tifona, čestitamo sretnom dobitniku i zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u nagradnoj igri. Zadovoljan kupac je naša najveća nagrada“, istaknuo je Damir Blašković, direktor prodaje i marketinga kompanije Tifon.

S ciljem ostvarenja sna i rješavanja stambenoga pitanja, u nagradnoj igri "Tifon i Fortuna daju stan za 200 kuna", svi koji su to željeli imali su prilike sudjelovati u sepktakularnoj nagradnoj igri za koju su prijave trajale do 31. prosinca 2016. Svaki kupac na jednoj od 43 Tifonove benzinske postaje uz predočeni račun veći od 200 kuna i više, potrošenih na gorivo i/ili u trgovini, dobio je slip za ispis podataka kako bi ostvario pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Tijekom tri mjeseca, koliko je trajala nagradna igra, održana su i tri izvlačenja mjesečnih nagrada gdje je 30 osoba nagrađeno Tifonovom poklon karticom za gorivo u vrijednosti od 1000 kuna.

Stan u Zagrebu od pola milijuna kuna osvojio je Dragoljub Stanković

Danas je uz pomoć naše posebne komisije sastavljene od vrijednih zaposlenika s naših benzinskih postaja i Uprave Tifona: Davorka Cvrtila s BP Koprivnica, Sanja Strehovec iz Skladišta ND Zabok te Petar Datković s BP Kolan Pag izabrano drugih 10 dobitnika 1000 kuna za gorivo na Tifon poklon kartici.

Dobitnici Tifon poklon kartice s 1000 kuna su:

 • Hermina Miličić, Karlovac
 • Silvija Kordić, Osijek
 • Saša Brnjić, Zagreb
 • Vlado Jelkovac, Skakavac
 • Ivan Antolić, Prigorje Brdovečko
 • Ive Smoljan, Zadar
 • Tihana Kelava, Ernestinovo
 • Tomislav Vukušić, Opatija
 • Željka Vugec, Zaprešić
 • Dragan Gvozdanović, Galgovo

Čestitamo svim dobitnicima!
Svi su dobitni slipovi vraćeni u kutiju i čekaju novo izvlačenje!
Za preuzimanje nagrade, dobitnici se trebaju obratiti u Upravu Tifona, na broj telefona 01/ 6160600.

Treće izvlačenje

Treće izvlačenje

Treće izvlačenje

Treće izvlačenje

Treće izvlačenje

Treće izvlačenje

DARUJTE SVOJE NAJMILIJE BEZBRIŽNIM DANIMA!

Tifon i Sencor program vjernosti

Točite i kupujte na Tifon benzinskim pumpama, skupljajte naljepnice i kupite.
Sencor proizvode po atraktivnim cijenama! Naljepnice možete sakupljati u periodu od 9. studenog 2016. do 15. siječnja 2017. godine.
Naljepnice nije moguće zamijeniti za gotovinu. Predlažemo da naljepnice redovito koristite u vrijeme promocije, te ne odgađate kupovinu za kraj promocije!
Tifon zadržava pravo na promjenu proizvoda iz asortimana, te boje proizvoda u asortimanu, kao i cijena istaknutih tijekom promotivnog perioda.
Ponuda boje proizvoda u asortimanu se može razlikovati u trgovinama. Možete se obratiti osoblju na Tifonovim benzinskim pumpama o dostupnim bojama. Naljepnice je moguće skupljati i iskoristiti na svim benzinskim pumpama u Tifonovoj mreži.
Skupljanjem naljepnica pristajete na Pravila i uvjete promocije.

Pravila i uvjeti promocije:

 • za svakih potrošenih 75 kuna kupac dobiva jednu naljepnicu koju mora zalijepiti na za to predviđeno mjesto u knjižici.
 • Za skupljenih 5 ili 10 naljepnica kupac ostvaruje popust na kupnju proizvoda sa promotivne prodaje.
 • Kupac je dužan dati karticu prodavaču na uvid a prodavač će, nakon što kupac ostvari kupnju, poništiti knjižicu tako što će prekrižiti stranu na kojoj se nalaze naljepnice i vratiti ju kupcu.
 • Sa popunjenom karticom kupac ima pravo kupiti više artikala sa promotivne prodaje (ne samo jedan)
 • Kupac koji nema ispunjenu karticu ima pravo kupnje artikala iz ponude ali po punoj/redovnoj maloprodajnoj cijeni
 • U programu vjernosti Sencor i Tifon „Proslavimo zajedno“ , moguće je obročno plaćanje od 2 do 3 rate proizvoda slijedećim PBZ karticama:
  • American Express
  • PBZ Maestro kartica
  • PBZ Visa kartica tekućeg računa

U ponudi Tifon i Sencor programa vjernosti „Proslavimo zajedno“:

 • RUČNI USISAVAČ
 • KUHALO ZA VODU
 • SUŠILO ZA KOSU
 • OVLAŽIVAČ ZRAKA
 • ŠTAPNI MIKSER SET
 • KUHINJSKI ROBOT MIKSER
 • GRIJAČ ZA KREVET
 • ŠTAPNI MIKSER
 • SOKOVNIK
 • TOSTER ZA SENDVIČE

Upravo je počela velika nagradna igra u kojoj imate mogućnost osvojiti stan u Zagrebu u vrijednosti pola milijuna kuna!

Kako igrati:

1. Potrošite najmanje 200 kuna na gorivo i /ili u trgovini na svim našim BP
2. Popunite slip sa osobnim podacima
3. Ubacite slip u kutiju i čekajte finalno izvlačenje 16. siječnja

I to nije sve, na kraju mjeseca izvlačimo 10 dobitnika 1000 kuna za gorivo na Tifon poklon kartici.

Pravila nagradne igre pročitajte ovdje

Tifon i fortuna daju stan za 200 kuna

Poštovani,

Od 15.01.2016. primjenjuju se novi Opći Uvjeti poslovanja TIFON karticom za gorivo s odgodom plaćanja ( GOLD i SILVER kartice ), te TIFON GREEN prepaid karticom.

Mamma mia, kakvi sendviči!
Premium kvaliteta gastronomske usluge od sada na Tifonu

Fresh Corner Fresh Corner

Prvi Fresh Corner u Hrvatskoj, novi gastro i prodajni koncept Tifonovih trgovina nudit će visokokvalitetnu kavu, svježe pripremljene sendviče i peciva te široki izbor namirnica za dnevnu kupnju

Rezanjem ogromnog sendviča na benzinskoj postaji Tifon u Jankomiru popularna hrvatska glumica Mila Elegović, zaštitno lice prvog Fresh Cornera te predsjednica Uprave Tifona, gđa. Jasmina Zubić i viši potpredsjednik za maloprodaju MOL Grupe g. Lars Höglund, otvorili su u četvrtak 30. srpnja novi Tifonov prodajni i gastro koncept. Odgovarajući na pitanja voditelja Ivana Vukušića, Mila Elegović kreirala je uz pomoć osoblja Fresh Cornera svoj omiljeni sendvič te je rezanjem tog sendviča dužeg od dva metra i službeno otvorena prva hrvatska Fresh Corner trgovina.

Fresh Corner nudi 17 vrsta biranih kava, svježe pripremljene sendviče i svježe ispečeni kruh i peciva te široki izbor osnovnih artikala i namirnica za svakodnevnu upotrebu. Ovaj novi koncept nudi najvišu kvalitetu gastronomske usluge s naglaskom na apsolutnu svježinu namirnica po povoljnim cijenama. Uz uživanje u kvalitetnoj gastro ponudi, gosti Tifona će u Fresh Corneru moći obaviti kupnju namirnica ili jednostavno predahnuti od putovanja uživajući u jedinstvenom ambijentu u kojemu se svatko osjeća dobrodošlo.

„Tifon je na hrvatskom tržištu prepoznat kao premium brand, ponosimo se kvalitetom usluge koju pružamo našim kupcima, vrhunskim gorivom i ljubaznim zaposlenicima, naša najveća nagrada svakako su zadovoljni kupci. Otvaranjem prve Fresh Corner trgovine u zagrebačkom Jankomiru započeli smo proces postavljanja novog koncepta gastro ponude na našim postajama što za Tifon predstavlja svojevrsnu prekretnicu. Gastro koncept za nas znači korak dalje, pružanje jednog sasvim novog iskustva kupcu: vrhunska kava, svježe pripremljeni sendviči, dnevne namirnice potrebne za vaše kućanstvo uključujući i svježe pečeni kruh i peciva, a sve to uz potpuno redizajnirani prostor kako bi kupcima stvorili ugodnu atmosferu i ugodan doživljaj kupnje. Vjerujemo kako ćemo uz naše premium proizvode, vrhunsku uslugu i novi dizajn pružiti nešto sasvim novo te da ćete se sa zadovoljstvom vraćati k nama.“, rekla je gospođa Jasmina Zubić, predsjednica Uprave Tifona u svom govoru na otvorenju prve trgovine ovoga tipa u Hrvatskoj.

Posebnost Fresh Cornera svakako je ponuda top pet sendviča koje su pažljivo osmislili gastronomski stručnjaci poštujući pritom nutritivne i energetske vrijednosti što svaki sendvič čini uravnoteženim obrokom. Jedna od specifičnosti biti će i ponuda više vrsta vrhunskih i biranih kava, snažne arome i bogatog okusa, koje će se posluživati tako da se doživljaj ispijanja kave pretvori u ritual užitka za svakog posjetitelja. U redovnoj ponudi Fresh Cornera nalazit će se tradicionalne kave s gustom i kremastom pjenom pripremljene na posebnoj aparaturi ali i Fresh Corner kave za vrhunski doživljaj okusa i mirisa koje će vas svakako nagnati da se ponovno vratite.

„Trgovina Fresh Corner dio je naše međunarodne mreže trgovina i svojevrstan pilot projekt u sklopu kojega MOL Grupa kao glavni maloprodajni lanac u srednjoj i istočnoj Europi širi vlastiti portfelj nudeći kupcima široku paletu usluga. U fokusu naše poslovne filozofije uvijek je kupac, a kako bi poboljšali njihovo iskustvo boravka na našim benzinskim postajama, odlučili smo postaviti novi gastro koncept uz jedinstven i pomno osmišljen dizajn interijera koji je u potpunosti prilagođen svakodnevnim potrebama kupaca, ali i putnika koji žele predah od vožnje. Naša je namjera pozicionirati se u svijesti potrošača kao njihov prvi izbor pri kupnji nudeći široki asortiman proizvoda i usluga te pružajući pritom ugodno iskustvo svakome tko posjeti Fresh Corner trgovinu.”, istaknuo je viši potpredsjednik za maloprodaju MOL Grupe, Lars Höglund koji je nazočio svečanost otvorenja prve Fresh Corner trgovine u Hrvatskoj.

Druženje uzvanika završilo je razgledavanjem posebno dizajnirane i pažljivo osmišljene unutrašnjosti novootvorene Fresh Corner trgovine, degustacijom svježih sendviča, peciva ali i različitih vrsta kava.

Fresh Corner Fresh Corner