Facebook Linkedin

Prva Tifonova benzinska postaja u Splitsko-dalmatinskoj županiji u Brnazama od danas je na usluzi 24 sata dnevno, a cijeli tjedan Tifon časti prilikom svake kupnje iznad 200 kuna.

Svečanim rezanjem vrpce i prvim punjenjem goriva nova gradonačelnica grada Sinja Kristina Križanac i Valerija Glavač, Predsjednica Uprave Tifon, otvorili su u Brnazama prvo Tifonovo prodajno mjesto u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Otvoreno je 24 sata dnevno svih 7 dana u tjednu. Nalazi se na državnoj cesti D1, važnoj prometnoj poveznici Republike Hrvatske u smjeru sjever-jug, te bitnoj prometnici za stanovništvo Sinjskog kraja čiji brojni stanovnici gotovo svakodnevno putuju prema Splitu.

„Od osnutka 1998. godine, Tifon u Hrvatskoj kontinuirano unapređuje svoje poslovanje zahvaljujući velikom broju naših kupaca koji su prepoznali visoku europsku kvalitetu Tifonovih goriva, svježu i ukusnu gastro ponudu Fresh Cornera i široku ponudu ostalog maloprodajnog asortimana. Uvjereni smo kako ćemo biti pouzdan partner i u Sinjskom kraju kojeg krasi bogata tradicija i jedinstveni položaj u srcu Dalmacije“, izjavila je Valerija Glavač, Predsjednica Uprave Tifona.

“Ovo je veliki dan za Tifon i ponosan sam što mogu objaviti otvorenje Tifonovog prvog prodajnog mjesta u Dalmaciji. Naša je vizija biti prvi izbor kupaca na njihovom putu. Kako bi ostvarili taj cilj naša je misija pružiti visoko kvalitetne proizvode i usluge na našim prodajnim mjestima poput gastro ponude Fresh Corner”, nadodao je Damir Blašković, Direktor maloprodaje Tifona.

Svečanost su uveličali gitaristički kvartet „M.I.N.I.“ iz Osnovne glazbene škole Jakov Gotovac u Sinju, djeca iz dječjeg vrtića „Čarobni pianino“ i vatrogasci iz „DVD-Sinj“. Povodom otvorenja Tifon je donirao novčana sredstva u iznosu 7.000 kn Dječjem vrtiću „Čarobni pianino“, 7.000 kn Osnovnoj glazbenoj školi Jakov Gotovac u Sinju i donirao gorivo Dobrovoljnom vatrogasnom društvu iz Sinja.

Tifon cijeli tjedan, sve do ponedjeljka, 19. lipnja u 13 sati, nagrađuje svaku kupnju iznad 200 kuna. Dočekat će vas ljubazno osoblje, počastiti vrhunskom kavom bogatog okusa i upoznati vas s premium ponudom goriva europske kvalitete, gastro konceptom Fresh Corner s uvijek svježim pecivom, svježe cijeđenim sokovima i sendvičima te širokim izborom namirnica za dnevnu kupnju.

 

12. 6. 2017. otvorena je Tifonova benzinska postaja Sinj-Brnaze

 

12. 6. 2017. otvorena je Tifonova benzinska postaja Sinj-Brnaze

 

12. 6. 2017. otvorena je Tifonova benzinska postaja Sinj-Brnaze