Facebook

Growww je cool jednogodišnji program za dečke i djevojke koji završavaju preddiplomski ili diplomski studij i žele se pridružiti vodećim tvrtkama u srednjoistočnoj Europi. U programu mogu sudjelovati i osobe koje imaju maksimalno jednu godinu radnog iskustva. Nije riječ o stažiranju, nego o poslu punog radnog vremena koji traje godinu dana. I ne brini se o ugovoru o radu na određeno vrijeme: 80 % naših Growww članova ostaje raditi u MOL Grupi.

U Hrvatskoj program provodi Tifon i tamo ćeš raditi i biti dio međunarodne mreže MOL Grupe (poznavanje engleskog jezika će ti dobro doći).

Pozivamo  kandidate iz područja ekonomije – turizam i ugostiteljstvo, organizacija i menadžment, marketing i trgovina, da nam se jave.  Znamo da prvi posao može djelovati zastrašujuće, no ne brini, tijekom tvoje pripravničke godine uz tebe će biti i tvoj mentor.

Sada je pravo vrijeme da nam se pridružiš jer želimo da MOL Grupa bude prvi izbor za kupce i zaposlenike. Željni smo inovativnih ideja koje ćeš sa sobom donijeti, a uz to ćeš imati i stimulativna primanja.

I da, skoro smo zaboravili jedan važan detalj: svaki će ti mjesec sjedati plaća na račun. No, u MOL Grupi nije bitna samo plaća, nego i kompenzacijski paket koji ćeš primiti. Vjeruj nam, provodimo Growww već deset godina.

KAKO SE PRIJAVITI

 1. Pritisni žuti gumb DA, ŽELIM BITI GROWWW ČLAN!
 2. Sad se nalaziš u našem sustavu karijera u kojem se nalazi sve što ti treba.
 3. Pored oglasa GROWWW u Tifonu vidiš veliki crveni gumb PRIJAVI SE. Molimo da se prijaviš i dovršiš svoju predaju zahtjeva.
 4. Ako prođeš predizbor, na redu je online izazov, koji mjeri tvoje sposobnosti na poslu kroz zadatke u obliku igara i odmah dobivaš obavijest o rezultatima.
 5. Ako si uspješno riješio/riješila online izazov, proces odabira nastavlja se razgovorima.

OVDJE MOŽEŠ VIDJETI ŠTO SE DOGAĐA TIJEKOM GODINE GROWWWA

 • Tvoja Growww godina počinje najkasnije 1. rujna, dobit ćeš opremu, upoznati svog mentora i upoznati se s tvrtkom tijekom prvih dana rada.
 • Kasnije u rujnu sudjelovat ćeš u Onboarding danu. Riječ je o velikom događaju u kojem sudjeluje više od 200 Growww članova i velika većina rukovoditelja MOL Grupe. Želiš vidjeti kako je bilo prošle godine? Pogledaj videozapis!
 • Tijekom ostatka jeseni pohađat ćeš nekoliko programa obuke koji se usredotočuju na razvoj profesionalnih i osobnih vještina.
 • Isto tako ćeš se ponovno sastati s drugim Growww članovima na dvodnevnom obilasku koji je dio Programa za poslovno obrazovanje u Mađarskoj. Ako dosad još nisi vidio/vidjela postrojenje za istraživanje i proizvodnju odnosno rafineriju, sada ćeš za to imati priliku.
 • Dolazi 2020., već je ožujak, stoga odaberi svoj tim i temu za natjecanje u timskim zadacima. Mnogo ćeš se pripremati, vježbati, promišljati, prezentirati i možda osvojiš lokalno polufinale. Morat ćeš raditi na stvarnim poslovnim slučajevima i rješavati pitanja koja su najčešće teme iz tvog područja koje se onda mogu jednostavno primijeniti na svakodnevni život.
 • Finale natjecanja u timskim zadacima održava se u lipnju, a na njemu ćeš sudjelovati ili kao natjecatelj/natjecateljica kako bi upoznao/upoznala najbolje na razini Grupe ili kao uvaženi član/članica publike. Time službeno završavaš svoju Growww godinu.
 • Tijekom ostatka ljeta, ako sve bude dobro, dobit ćeš ponudu o produženju ugovora s tvrtkom.

×