Facebook

Growww je cool jednogodišnji pripravnički program za studente koji završavaju diplomski studij i razmišljaju o zapošljavanju u vodećoj tvrtki u Srednjoj i Istočnoj Europi, a nemaju radnog iskustva ili imaju do najviše godine dana radnog iskustva. Tvrtka TIFON, za koju ćeš raditi, u Hrvatskoj je prisutna putem mreže od 44 prodajna mjesta i sa preko 600 zaposlenih, a prijavom također postaješ dijelom međunarodne mreže MOL Grupe (stoga će ti znanje engleskog jezika dobro doći).

Pozivamo kandidate iz područja ekonomije, organizacije i menadžmenta, marketinga i trgovine da nam se jave. Znamo da prvi posao može djelovati zastrašujuće, no ne brini, tijekom tvoje pripravničke godine uz tebe će biti i tvoj mentor.

Sada je pravo vrijeme da nam se pridružiš jer želimo da MOL Grupa bude prvi izbor za kupce i zaposlenike. Željni smo inovativnih ideja koje ćeš sa sobom donijeti, a uz to ćeš imati i stimulativna primanja.

Možeš nam vjerovati jer Growww program provodimo već više od deset godina!

Ako vjeruješ da si spreman/na započeti svoju karijeru s nama javi nam se do 29. travnja!

OVAKO ĆETE SE PRIJAVITI

 1. Kliknite na gumb DA, ŽELIM BITI GROWWWER.
 2. Sada se nalazite u našem sustavu karijera, gdje se događa čarolija.
 3. Na vrhu stranice vidite veliki crveni gumb PRIJAVI SE. Molimo da se prijavite i dovršite svoju predaju zahtjeva.
 4. Ukoliko prođete proces predselekcije, pristupit ćete on line izazovu u obliku igre koji s pomoću zadataka mjeri vaše poslovne sposobnosti, a rezultate ćete saznati odmah.
 5. Ako uspješno riješite on line izazov, proces odabira nastavit će se razgovorima.

A OVDJE MOŽETE VIDJETI ŠTO SE DOGAĐA TIJEKOM VAŠE GROWWW GODINE

 • Vaša Growww godina počinje 1. rujna, kada ćete dobiti svoje prijenosno računalo, sresti svog mentora te se prvih dana upoznavati s tvrtkom.
 • Kasnije tijekom rujna sudjelovat ćete u Onboarding danu. To je velik događaj na kojem sudjeluje svih 200 Growwwera, a na njemu je prisutna i većina direktora MOL grupe. Želite li znati kako je bilo prošle godine? Pogledajte video ovdje!
 • Tijekom ostatka jeseni sudjelovat ćete na nekoliko edukacijskih programa koji su usredotočeni na razvoj vaših profesionalnih i osobnih vještina.
 • Prilikom dvodnevnog posjeta lokaciji u Mađarskoj, koji je uvršten u Program poslovne edukacije, ponovno ćete sresti svoje kolege Growwwere. Ako dosad još niste vidjeli postrojenje za istraživanje i proizvodnju odnosno rafineriju, sada ćete za to imati priliku.
 • Stiže 2019., već je ožujak pa ćete odabrati svoje suradnike u timu i svoju temu za Timsko natjecanje u zadacima. Pripremat ćete se intenzivno, vježbati, promišljati, prezentirati i možda pobijediti na lokalnom polufinalu.
 • Finale timskog natjecanja u zadacima bit će u lipnju, na kojem ćete sudjelovati u srazu s najboljima na razini grupe ili kao vrijedan član publike gdje ćete se susresti s ostalim Growwwerima i službeno zaključiti svoju Growww godinu.
 • Tijekom preostalog dijela ljeta – prođe li sve dobro – primit ćete ponudu za obnovu svojeg ugovora s tvrtkom.

×