Facebook

Prodaja teretnih vozila

Objavljuje javno nadmetanje:

I Predmet prodaje su rabljene poluprikolice i to:

Redni broj Predmet prodaje Proizvođač Model Godina proizvodnje Broj šasije Elektronski volumetar Raspored komora m3
1 Poluprikolica cisterna FLUID CSP D1 38 2 B 2002

Z29C382BZ31555136 S.A.Sening 1004-J 13-4,7-19
2 Poluprikolica cisterna FLUID CSP D1 38 2 B 2002 Z29C382BZ31555135 S.A.Sening 1004-J 13-4,7-19
3 Poluprikolica cisterna FLUID CSP D1 38 2 B 2003 Z29C382BZ31555185 S.A.Sening 1004-J 13-6,7-17
4 Poluprikolica cisterna FLUID CSP D1 38 2 B 2003 Z29C382BZ31555184 S.A.Sening 1004-J 13-6,7-17
5 Poluprikolica cisterna FLUID CSP D1 38 2 B 2003 Z29C382BZ31555186 S.A.Sening 1004-J 13-6,7-17

II Način prodaje

Vozila se prodaju pojedinačno. Vozila se mogu razgledati na lokaciji Ulica 103.Brigade 10, Zabok 22.11.2018. i 23.11.2018.g. u vremenu od 09-13 sati. Prodaja se vrši po načelu "viđeno-kupljeno" čime su isključeni svi naknadni prigovori. Vozila iz ponude prodaju se odjavljena od osiguranja i registracije. Vozila se ne koriste. Sve poreze i pristojbene obveze snosi kupac. Kupac je dužan preuzeti vozila na navedenoj lokaciji te obavezno skinuti naljepnice i maknuti oznake tvrtke Tifon prije daljnje upotrebe. Odabir se vrši za svaku stavku iz ponude zasebno, a po kriteriju najviše ponuđene cijene. Ponuditelji su obvezni u svojoj ponudi navesti jediničnu cijenu svake stavke za koji podnose ponudu bez PDV-a i s PDV-om. Cijena se izražava u HRK.

III Uvjeti prodaje

Pravo nadmetanja imaju sve pravne i fizičke osobe. Ponude moraju biti pisane čitko, neizbrisivom tintom i s jasno istaknutim jediničnim cijenama za svako vozilo koje se nudi (u kn, bez PDV-a i s PDV-om).

Ponuda se podnosi u zatvorenoj omotnici, na kojoj mora biti naznačen ponuditelj (naziv tvrtke, obrta/ime i prezime, sjedište/adresa) s jasnom naznakom "NE OTVARATI - PONUDA ZA KUPNJU TERETNIH VOZILA", te mora sadržavati:

1) Rješenje o upisu u sudski registar (za pravne osobe.original ili ovjerena preslika) tj. Obrtovnicu za obrt (original ili ovjerena preslika) odnosno Ovjerenu presliku osobne iskaznice ili putovnice za fizičke osobe;

2) Redni broj vozila, broj šasije te marku i tip vozila iz Tablice pod točkom I. ovog oglasa za koje se podnosi ponuda te ponuđeni iznos za pojedino vozilo koje ponuditelj nudi (u HRK, bez PDV-a i s PDV-om) - sve na posebnom vlastitom listu ovjerenom i potpisanom od strane ponuditelja;

Najpovoljnijom ponudom smatrat će se ponuda koja, uz ispunjene uvjete iz nadmetanja, ima najvišu cijenu po pojedinom vozilu a prema uvjetima ovog oglasa.

Ponuđene cijene su fiksne i nepromjenjive u roku valjanosti ponude koji iznosi 30 (trideset) dana od dana otvaranja ponuda.

IV Dostava ponuda

Ponude se mogu poslati poštom na adresu Tifon d.o.o., Zadarska 80/III, 10 000 Zagreb, n/p Željka Franolić ili predati neposredno na urudžbeni zapisnik na istoj adresi. Rok za predaju ponuda na navedenu adresu je do 30.11.2018.g. do 12:00 sati. Razmatrat će se samo one ponude koje budu kompletne i budu zaprimljene u urudžbenom zapisniku do navedenog roka. Ponude se predaju u zatvorenoj omotnici, s jasnom naznakom "NE OTVARATI - PONUDA ZA KUPNJU POLUPRIKOLICA" te nazivom i adresom ponuditelja.

V Ostale informacije

Povjerenstvo za provedbu postupka prodaje rabljenih poluprikolica će obaviti odabir najpovoljnije ponude najkasnije u roku do 7 (sedam) dana od dana otvaranja ponuda, odnosno isteka roka za predaju ponuda, a o čemu će svi ponuditelji biti pismeno obaviješteni u roku 7 (sedam) dana od datuma odabira najpovoljnijih ponuda. Otvaranje ponuda neće biti javno. Najpovoljniji ponuditelj je dužan potpisati kupoprodajni ugovor i platiti ponuđenu cijenu uvećanu za iznos PDV-a u roku od 15 (petnaest) dana od datuma primitka obavijesti o odabiru i preuzeti vozilo/vozila. U protivnom, prodavatelj će pozvati sljedećeg najpovoljnijeg ponuditelja na potpis ugovora.

Prodavatelj pridržava pravo poništenja ovog nadmetanja, kao i pravo neodabrati niti jednu ponudu, a da pri tome ne snosi nikakvu odgovornost niti troškove prema ponuditeljima. Prodavatelj nije dužan ponuditeljima obrazlagati razloge za donošenje takve odluke. Podnošenjem ponude ponuditelji prihvaćaju sve uvjete iz ovog oglasa.

TIFON otvorio najmoderniju benzinsku crpku za nautičare u Novom Vinodolskom

U Mitan Marini kod Novog Vinodolskog, TIFON je svečano otvorio prodajno mjesto namijenjeno najzahtjevnijim nautičkim klijentima, ali i svim ostalim ljubiteljima kvalitetnog goriva i poslastica iz FRESH CORNERA.

Otvaranje ovog prodajnog mjesta, koje će klijente usluživati od 7 do 21 sati, dio je Tifonove strategije planiranja i investiranja u najvišu kvalitetu proizvoda i u najviše standarde uvježbanosti osoblja.

-Naša najveća nagrada je zadovoljan korisnik. U ovom je trenutku naglasak na širenju u Istri, Kvarneru i Dalmaciji, gdje smo dosad bili manje prisutni. Lokacija je odabrana zbog ključnog položaja Kvarnera za hrvatski turizam jer se Novi Vinodolski nalazi na važnom raskrižju pomorskih, cestovnih i zrakoplovnih komunikacija. Nautički će turizam u budućnosti biti još važniji, pa s pogledom prema sve boljim sezonama investiramo u ovo premijerno prodajno mjesto. Vrlo je važno da je dubina gaza i manevarska obala dovoljna da prihvati i velike brodove – megajahte, pa se Tifon ovim prodajnim mjestom obraća najzahtjevnijim svjetskim kupcima, istaknuo je Siniša Komnenović, predsjednik Uprave Tifona

Mitan marina smještena je na obali Vinodolskog kanala, na pragu Kvarnera. Pred njom je niz jadranskih otoka. Obala Krka udaljena je oko četiri nautičke milje. Novi Vinodolski, zahvaljujući svom položaju, na dohvat je ruke stanovnicima središnjeg dijela Europe, Hrvatske i Slovenije s kojima je povezan autoputovima. Beč je udaljen 560 km, Budimpešta 550 km, Muenchen 590 km, a tu su i zračne luke - Rijeka na otoku Krku, udaljena 30 km i zračna luka Zagreb udaljena 185 km. Karakteristike novootvorenoga prodajnog mjesta omogućavaju brzo utakanje goriva odnosno minimalan gubitak vremena, kao i mogućnost istovremenog korištenja dodatnih sadržaja koje prodajno mjesto nudi.

Dobro smo analizirali postojeću situaciju i zaključili smo da na ovom prostoru itekako ima mjesta za kvalitetnu uslugu koju pruža Tifon, kao i sve naprednije prodajne ponude – kako one koje imamo upravo sada, tako i one koje ćemo imati u budućnosti. Sigurni smo da će i domaći kupac, kao i stotine tisuća stranih turista, prepoznati našu kvalitetu, kazao je Siniša Komnenović predsjednik Uprave TIFON-a.

U ponudi prodajnog mjesta naći će se:

 • EVO EURODIESEL BS Premium, EVO EUROSUPER 95 BS i PLAVI DIZEL
 • FRESH CORNER kava za van
 • bogat izbor prehrambenih proizvoda, osvježavajućih pića i voda i Tobacca
 • posebna ponuda biranih vina, hlađenih u vinskoj vitrini
 • proizvode za osobnu higijenu
 • osnovni asortiman nautičkih motornih ulja
 • usluge mjenjačnice
 • sve ostale POS usluge (bonovi, ENC, PaySafe, kladionica, HL).

Nautičke karakteristike:

 • prihvat plovila ovisno po poziciji – lukobran do 60m dužine / max 7m gaz; T mol do 40m dužine/ max 10m gaz
 • brzina utakanja 40/80-200 lit/min
 • prihvat plovila ribarske flote (korisnika plavog diesela)

 

Novo u ponudi – Germania bon na Tifonu

Jednostavno je – kupi, nadoplati, igraj.

Novo u ponudi – Germania bon na Tifonu

Nove Fresh Corner lokacije u Tifonu

Tijekom zadnjeg kvartala 2017. Tifon je svoj Fresh Corner koncept proširio na još 3 lokacije – Slavonski Brod, Kolan Pag i Lošinj

Naši kupci već su prepoznali obogaćenu ponudu kave i peciva pa je Fresh Corner Tifon postao njihov novi kutak za finu kavu i lagani, zdravi obrok. 

Tifon Slavonski Brod nudi i svježe, po narudžbi slagane sendviče, kao i sočne hamburgere, dok će prodajna mjesta Kolan Pag i Lošinj proširiti svoju ponudu ovim artiklima u dolazećoj ljetnoj sezoni 2018.

nove
nove
nove
nove
nove
nove
nove

Nadopunite Vaš ENC na TIFON-u!

Uštedite novac i vrijeme!

Vašom MOL Group Card možete jednostavno nadopuniti Vaš ENC uređaj! Odaberite Vama najbliže prodajno mjesto kliknite ovdje

Iznos nadoplate fakturira se u lokalnoj valuti.

Za dodatne informacije i ponudu prema Vašim potrebama molimo kontaktirajte Vašeg prodajnog predstavnika.

Fotka Kamioni

Novi opći uvjeti poslovanja Tifon karticama za gorivo

Poštovani,

od 08.08.2017. primjenjuju se novi Opći uvjeti poslovanja TIFON karticom za gorivo s odgodom plaćanja, te TIFON PREPAID karticom za gorivo.

Online plaćanje za svakoga!

paysafecard Vam omogućava plaćanje na online platformama svijeta igara, društvenih medija & zajednica, muzike, filma i zabave tako brzo i sigurno kao da koristite gotovinu. Nije Vam potreban niti bankovni račun niti kreditna kartica. Kupite paysafecard na Tifon prodajnim mjestima i platite online na jednostavan način sa 16 znamenkastim paysafecard PIN-om. Više informacija na www.paysafecard.com

Paysafecard

12. 6. 2017. otvorena je Tifonova benzinska postaja Sinj-Brnaze

Prva Tifonova benzinska postaja u Splitsko-dalmatinskoj županiji u Brnazama od danas je na usluzi 24 sata dnevno, a cijeli tjedan Tifon časti prilikom svake kupnje iznad 200 kuna.

Svečanim rezanjem vrpce i prvim punjenjem goriva nova gradonačelnica grada Sinja Kristina Križanac i Valerija Glavač, Predsjednica Uprave Tifon, otvorili su u Brnazama prvo Tifonovo prodajno mjesto u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Otvoreno je 24 sata dnevno svih 7 dana u tjednu. Nalazi se na državnoj cesti D1, važnoj prometnoj poveznici Republike Hrvatske u smjeru sjever-jug, te bitnoj prometnici za stanovništvo Sinjskog kraja čiji brojni stanovnici gotovo svakodnevno putuju prema Splitu.

„Od osnutka 1998. godine, Tifon u Hrvatskoj kontinuirano unapređuje svoje poslovanje zahvaljujući velikom broju naših kupaca koji su prepoznali visoku europsku kvalitetu Tifonovih goriva, svježu i ukusnu gastro ponudu Fresh Cornera i široku ponudu ostalog maloprodajnog asortimana. Uvjereni smo kako ćemo biti pouzdan partner i u Sinjskom kraju kojeg krasi bogata tradicija i jedinstveni položaj u srcu Dalmacije“, izjavila je Valerija Glavač, Predsjednica Uprave Tifona.

“Ovo je veliki dan za Tifon i ponosan sam što mogu objaviti otvorenje Tifonovog prvog prodajnog mjesta u Dalmaciji. Naša je vizija biti prvi izbor kupaca na njihovom putu. Kako bi ostvarili taj cilj naša je misija pružiti visoko kvalitetne proizvode i usluge na našim prodajnim mjestima poput gastro ponude Fresh Corner”, nadodao je Damir Blašković, Direktor maloprodaje Tifona.

Svečanost su uveličali gitaristički kvartet „M.I.N.I.“ iz Osnovne glazbene škole Jakov Gotovac u Sinju, djeca iz dječjeg vrtića „Čarobni pianino“ i vatrogasci iz „DVD-Sinj“. Povodom otvorenja Tifon je donirao novčana sredstva u iznosu 7.000 kn Dječjem vrtiću „Čarobni pianino“, 7.000 kn Osnovnoj glazbenoj školi Jakov Gotovac u Sinju i donirao gorivo Dobrovoljnom vatrogasnom društvu iz Sinja.

Tifon cijeli tjedan, sve do ponedjeljka, 19. lipnja u 13 sati, nagrađuje svaku kupnju iznad 200 kuna. Dočekat će vas ljubazno osoblje, počastiti vrhunskom kavom bogatog okusa i upoznati vas s premium ponudom goriva europske kvalitete, gastro konceptom Fresh Corner s uvijek svježim pecivom, svježe cijeđenim sokovima i sendvičima te širokim izborom namirnica za dnevnu kupnju.

 

12. 6. 2017. otvorena je Tifonova benzinska postaja Sinj-Brnaze

 

12. 6. 2017. otvorena je Tifonova benzinska postaja Sinj-Brnaze

 

12. 6. 2017. otvorena je Tifonova benzinska postaja Sinj-Brnaze

Otvorenje Tifonove benzinske postaje u Brnazama

Prva Tifonova benzinska postaja u Splitsko-dalmatinskoj županiji otvara se u Brnazama u ponedjeljak, 12. lipnja 2017. od 13 sati.

Povodom otvorenja Tifon cijeli tjedan, sve do ponedjeljka, 19. lipnja u 13 sati, nagrađuje svaku kupnju iznad 200 kuna na novom prodajnom mjestu. Prodajno mjesto otvoreno 24 sata dnevno dizajnirano je kako bi kupcima pružilo ugodnu atmosferu i jedinstven doživljaj kupnje.

Dočekat će vas ljubazno osoblje, počastiti kavom i upoznati vas s premium ponudom goriva europske kvalitete, gastro konceptom Fresh Corner s uvijek svježim pecivom, svježe cijeđenim sokovima, sendvičima i kavom te širokim izborom namirnica za dnevnu kupnju.

Tifon

Ključ stana u Zagrebu predan sretnom dobitniku Dragoljubu Stankoviću

OBJAVA ZA MEDIJE
Zagreb, 07. veljače 2017.

S ciljem ostvarenja sna i rješavanja stambenoga pitanja, u nagradnoj igri "Tifon i Fortuna daju stan za 200 kuna", najsretnija osoba na najdepresivniji dan u godini 16. siječnja, kada se održalo veliko finalno izvlačenje, bio je Dragoljub Stanković koji je osvojio atraktivan stan u Zagrebu. Sretnom dobitniku ključeve novoga stana osobno je uručio direktor maloprodaje kompanije Tifon, Damir Blašković koji je uz poruku kako je zadovoljan kupac Tifonova najveća nagrada čestitao i poželio mnogo sreće gospodinu Stankoviću u novom stambenom prostoru.

„Izrazito mi je zadovoljstvo g. Stankoviću, našem sretnom dobitniku, uručiti ključeve stana, to je jedan od onih trenutaka u životu koje svi pamtimo, koji će nam uvijek namamiti osmijeh na lice. Nama u Tifonu je cilj svim našim korisnicima pružiti trenutak zadovoljstva, da se prilikom posjeta našim prodajnim mjestima osjećaju ugodno i zadovoljno. Najveća nagrada nam je osmjeh našeg kupca, to nam je ujedno i potvrda da ono što radimo – radimo dobro“, istankuo je član Uprave Tifona, Damir Blašković.

Cjelokupno izvlačenje glavne nagrade kulminiralo je live stream prijenosom na službenoj Facebook stranici kompanije Tifon gdje je iz prepune kutije slipova dobitniku stana sreću donijela upravo zaposlenica benzinske postaje Tifon u Osijeku, Ana Masnić. Rutinu gospodina Stankovića taj ponedjeljak prekinuo je nenadani poziv Ide Prester kako bi ga informirala o vrijednom dobitku – stanu u gradskoj četvrti Rudeš površine 47.95 m2 koji se sastoji od dnevnog boravka i blagovaonice, kuhinje, sobe, kupaonice i hodnika. Iako je dobitnik na samome početku razgovora bio u nevjerici njegova se reakcija vrlo brzo pretvorila u osjećaj ushita i oduševljenja.

„Ostao sam pozitivno šokiran kada su me nazvali! Bio sam iznenađen i u prvi mah sam mislio da se netko dobro zafrkava na moj račun. Nikada do sada nisam osvojio nešto veće, neki značajniji zgoditak. U tom prvom razgovoru pitali su me i što planiram sa stanom ali evo ja još uvijek razmišljam što i kako ću konkretno napraviti. Bit će oko toga još briga ali onih slatkih.“, izjavio je Dragoljub Stanković. U razgovoru s njime dodatno smo doznali i da radi kao profesionalni vozač u taksi službi te da je minimalno dva puta tjedno na Tifonovoj benzinskoj postaji jer, kako sam kaže „Na Tifonu je gorivo najkvalitetnije“.

U ovoj spektakularnoj nagradnoj igri imali su prilike sudjelovati svi koji su to željeli. Uz predočeni račun veći od 200 kuna i više svaki kupac dobio je slip za ispis podataka kako bi konkurirao za vrijednu nagradu dok su u provedbu nagradne igre bili aktivno uključeni zaposlenici benzinskih postaja Tifon u trajanju od tri mjeseca.

Ključ stana u Zagrebu predan sretnom dobitniku Dragoljubu Stankoviću

Ključ stana u Zagrebu predan sretnom dobitniku Dragoljubu Stankoviću

Ključ stana u Zagrebu predan sretnom dobitniku Dragoljubu Stankoviću

Ključ stana u Zagrebu predan sretnom dobitniku Dragoljubu Stankoviću

Ključ stana u Zagrebu predan sretnom dobitniku Dragoljubu Stankoviću

×