Facebook Linkedin Instagram

Pripremi Fresh Corner kavu i doma!

Svi kavoljupci od sada mogu uživati u vrhunskoj Fresh Corner kavi i doma jer su na naša maloprodajna mjesta stigle i kapsule za kavu koje možete potražiti na policama.

Visokokvalitetne vrste Fresh Corner kave:

Naše kapsule sadrže vrhunsku kavu koja je prošla dugotrajan proces razvoja i bila je pažljivo testirana od strane stotina zadovoljnih kupaca. Ova posebna mješavina arabike i robuste pružit će vam potpun i bogat okus svaki put kad uživate u našoj kavi.

Izbor koji zadovoljava sve ukuse:

U našem asortimanu kapsula za kavu, svatko može pronaći svoj omiljeni okus. Ako preferirate blagu kavu, preporučujemo Lungo s intenzitetom 6. Za ljubitelje kreme i voćnih nota, tu je Espresso s intenzitetom 8. Ako pak volite jak i intenzivan okus, isprobajte Ristretto s intenzitetom 11.

Kompatibilne s različitim aparatima za kavu:

Naše kapsule dolaze u dvije verzije koje su kompatibilne s popularnim Nespresso® i Dolce Gusto® aparatima za kavu. Nespresso® kutija sadrži 10 komada, dok Dolce Gusto® kutija sadrži 16 komada kapsula, a kapsule kompatibilne s Nespresso aparatom izrađene su od aluminija. Bez obzira na to koji aparat posjedujete, Fresh Corner kapsule omogućit će vam uživanje u vrhunskoj kavi na jednostavan način.

Održivost i ekološka odgovornost:

Ponosni smo što naš proizvod posjeduje Rainforest certifikat, što znači da podržavamo očuvanje okoliša i humane uvjete rada u proizvodnji te da naši proizvodni pogoni njeguju ekološki prihvatljive prakse.

Uživajte u vrhunskoj kavi na Fresh Corner lokacijama i razveselite svoja osjetila našim novim kapsulama za kavu!

 

 

 

×